درخشش تیرانداز نوجوان ایرانی در جام بزرگسالان امیر قطر باشگاه استقلال استعفای بختیاری‌زاده را قبول کرد قهرمانی خاتون بم در لیگ برتر فوتبال بانوان تلاش برای درخشش نام ایران در هر عرصه‌ای، افتخار‌آمیز است مخالفت قاطع باشگاه پرسپولیس با تعویق دربی کناره‌گیری سهراب بختیاری از استقلال همیلتون: رانندگی با فراری باورکردنی نیست مشکل سربازی سهرابیان حل شد پیروزی سخت اینترمیامی در شب گل‌زنی مسی برد نوشاد و باخت نیما عالمیان در کاپ آسیا جنجال قاسم دهنوی در بندرعباس + ویدئو تاریخ‌نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور/ قسمت بیستم استقلال، پرخرج‌ترین تیم ایران ویدیو| خلاصه بازی برگشت یوونتوس و آیندهوون در لیگ قهرمانان نتیجه و ویدیو خلاصه بازی رئال مادرید و منچسترسیتی در دور برگشت پلی‌آف لیگ قهرمانان| پایان پپ و صعود آنجلوتی برنامه لیگ برتر فوتبال ایران (فصل ۰۴-۱۴۰۳) تا هفته بیست و پنجم اعلام شد | نوروز تمام فوتبالی سقوط غیرمنتظره پرسپولیس؛ پنج جام سوخت پخش زنده بازی برگشت رئال مادرید و منچسترسیتی در لیگ قهرمانان (۱ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین چالش جدید کارتال برای جانشین سروش رفیعی مربی سابق الهلال، جدیدترین گزینه آبی‌ها
سرخط خبرها

حسینی بهترین گلر غرب و شرق آسیا | اوج گیری دوباره سید حسین

  • کد خبر: ۳۱۷۴۸۹
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
حسینی بهترین گلر غرب و شرق آسیا | اوج گیری دوباره سید حسین
سید حسین حسینی یکی از عجیب‌ترین دروازه‌بان‌های استقلال به شمار می‌رود که گاهی به شدت عملکرد ضعیفی دارد و گاهی چنان است که مورد تحسین کارشناسان خارجی نیز قرار می‌گیرد!

به گزارش شهرآرانیوز، ورزشگاه جاسم بن حمد دوحه قطر بار دیگر برای ایرانی‌ها خاطره انگیز شد و بعد از آن دیدار تاریخی مقابل تیم ملی ولز در جام جهانی ۲۰۲۲ که منجر به برتری ۲ برصفر ایران با گل‌های چشمی و رضاییان شد، این بار استقلال موفق شد در این ورزشگاه از سد الریان عبور کرده و با قرار گرفتن در جمع هشت تیم نهایی لیگ نخبگان آسیا به مرحله بعد صعود کند.

سید حسین حسینی در آن بازی مقابل تیم ملی ولز به عنوان دروازه‌بان شماره یک ایران به میدان رفت تا نمایش تلخی را که مقابل انگلیس رقم خورد و تیم ملی شش بار دروازه خود را بازشده دید، در بازی با ولز جبران کند که همین هم شد و سید حسین نمایش موفقی در آن دیدار داشت و توانست با ثبت کلین شیت جزو دروازه‌بان‌هایی در تاریخ ایران قرار بگیرد که توانسته در یک بازی جام جهانی گلی دریافت نکند.

حسینی به طور کلی دروازه‌بان پرفرازونشیبی است و عملکرد او هرگز یک خط سیر مشخص را در این سال‌ها طی نکرده است. او در استقلال هم خالق بهترین نمایش ممکن بوده که در نهایت به قهرمانی با این تیم هم ختم شده و هم کارنامه‌ای ضعیف را رقم زده‌ است که با انتقادات گسترده‌ای از سوی هواداران همراه شده است. درواقع حسینی همه نوع وضعیتی را در استقلال تجربه کرده است، اما جالب است بدانید بعد از انتقادات اخیر که به عملکرد او شد و بار دیگر شاهد به راه افتادن هجمه‌ها علیه او در فضای مجازی بودیم، اما حسینی توانست در پایان مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا به عنوان بهترین دروازه‌بان برگزیده شود!

آماری که حسینی از خود به جا گذاشته همه را به حیرت انداخته است؛ چرا که هیچ کس توقع نداشت شماره یک بالاتر از دروازه‌بان‌هایی همچون مندی با امتیاز ۷/۵۵ و در صدر جدول همه دروازه‌بان‌های شرق و غرب قرار بگیرد و حتی گلر‌های شرقی را نیز از پیش‌رو بردارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->